čtvrtek 28. července 2011

Logitech CEO kroky se po ztrátě peněz Q1, Revue ceny snížily na 99 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/logitech-ceo-steps-down-after-money-losing-q1-revue-price-slash/:
To se stává trend. Po zklamání ve 4. čtvrtletí viděl Logitech snižuje ceny svých Revue se ukázalo, že dnes po čisté ztrátě ve výši 29,6 miliony dolarů za první čtvrtletí je snížení ceny Revue na $ 99, stejně jako rozloučení s CEO Gerald P. Quindlen. Quindlen byl otevřený zastánce box TV Google (viz video po přestávce), ale podle Logitech tuto cenu snížit a odpovídající 34.000.000 dolarů hit své finance je třeba "odstranit ceny jako bariéra pro široké převzetí zákazníkem." Uprostřed těchto výsledků - stejně jako snížení tržeb v některých regionech a klíčových produktů, jako jsou dálkové ovladače Harmony - předseda představenstva a bývalý generální ředitel Guerrino De Luca převezme roli pověřená generální ředitelka a zároveň dlouhodobě náhradu se žádá. Do té doby, než Google TV Honeycomb update přijde , někdo si myslí, že Revue bude více atraktivní pro jeden Benjamin, než to bylo pro dva , nebo tři ?

Pokračovat ve čtení Logitech CEO kroky se po ztrátě peněz Q1, Revue ceny snížily na 99 dolarů

Logitech CEO kroky se po ztrátě peněz Q1, Revue ceny snížily na 99 dolarů původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 09:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Připravené Poznámky (PDF) , výsledky za 1. čtvrtletí | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat