čtvrtek 28. července 2011

Gig. U přeje dosáhnout gigabitových sítí a rovnou peníze, domácké, na univerzitu společenství

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/gig-u-hopes-to-bring-gigabit-networks-and-straight-cash-homey/:
Obeznámeni s Johnny Appleseed? Ten, kdo traipsed "po celé zemi s pytlem" o semínka na rameno, výsadba stromů sem a tam opouštět jablečné sady kvete v jeho stopách? Gig. U je podobný, jen je to projekt, který si klade za cíl závodu Gigabit sítě v 29 kolegiální společenství, s cílem usnadnit výzkum, start-up přilákat a podpořit místní ekonomiku. Plán je teprve probíhá, a škol v otázce - včetně Virginia Tech , University of Hawaii, a univerzita Aljašky - ptají soukromé telekomunikační společnosti a společnosti napomoci tomu, aby vysokorychlostní sny ve skutečnost. Kromě bezprostřední prospěch oblastí, koncert. U názoru, že tyto nové sítě rychlého fungovat jako stanice v celostátní rychlejší širokopásmový systém. Vysoké školy tvrdí, že výstavba těchto nových informačních dálnic se nezačne dřív než za několik let, takže to bude nějakou dobu před tím, než mohou pomoci pozvednout nás od současného stavu širokopásmové průměrnosti . Kotleta, kotleta, kluci.

Gig. U přeje dosáhnout gigabitových sítí a rovnou peníze, domácké, na univerzitu společenství, původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 23:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New York Times | zdroj Gig.U | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat