čtvrtek 28. července 2011

BBC zprávy "globální" iPlayer aplikace pro evropské Tablety, 7 € za měsíc

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/bbc-releases-global-iplayer-app-for-european-ipads-7-per-mon/:
Divy iPlayer už nejsou rezervy Britů. Od dnešního dne mohou uživatelé iPad v dalších 11 zemích po celé Evropě objednat službu pro 7 € za měsíc, nebo € 50 za rok. To se rovná $ 10 - pouze o životě až do jeho Beeb slíbil maximální cenu . Předplatné poskytuje přístup k bohatství TV klasiky, jako je Fawlty Towers a Jediní blázni a koně, stejně jako bezděčná komediích jako EastEnders. Nějaký druh motoristického seriálu s názvem Top Gear je k dispozici také pro ty, kteří mají rádi auta a muže středního věku ve špičatých botách. App umožní stažení i streaming, a označuje "pilotní fáze" pro služby, který by měl snad dostat bývalé koloniální základna Ameriky před příliš dlouho. Úplné podrobnosti v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení zprávy BBC "globální" iPlayer aplikace pro evropské Tablety, 7 € za měsíc

BBC zprávy "globální" iPlayer aplikace pro evropské Tablety, 7 € za měsíc původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 05:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat