čtvrtek 28. července 2011

Zobrazit Engadget - 023: My tour továrny sluchátka, mluvit nahrávací společnosti, a podívejte se na ty by mohli být obři "oblíbené gadgets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Zobrazit Engadget je zpět, a tentokrát jsme v plné výši, v režimu rocková hvězda. My Kick věci se s výletem do Engadget laboratoře, kde Brian a Terrence vyzkoušet některé dílčí 100 dolarů na sluchátka kvarteto morčat. Myslíte si opravdu, co si zaplatí, když si koupíte pár sluchátek z místní Big Box prodejce?

Věci se trochu ritzier když Darren turné Westone v laboratořích v Coloradu, aby zjistil, jak jsou pár 950 dolarů sluchátka do uší. Upozornění: Jedná se stříká silikonu do našeho vedoucího redaktora uši a spoustu písku.

Další na řadě jsme se zastavit recenze tabulky, kde Tim a Brian se podívat na tento měsíc nejvíce vzrušující gadgets, včetně nového MacBook Air , Sony VAIO Z , Toshiba daří , a Droid 3 .

John a John Flansburgh Linnell se oni by mohli být obři navštívit Engadget ředitelství předvést některé své oblíbené lo-fi muzikál gadgets, včetně Stylophone a jističe ohnuté mluvit a kouzlo. Také, pokud jste se někdy nad tím, co dlouho vládnoucího krále podzemí rocku geek by znít Vzhledem k tomu, T-Pain léčby, jedná se o segment, který už nebudeš chtít nechat ujít.

Universal Republic Records "VP Digitální Colleen Quill také zastávky diskutovat o roli hlavních štítku na světě Twitter, iTunes, Spotify, a podobně. A my zabalit věci s výkonem vlastní v New Yorku Cookies .

Video stream přehlídky je nahoře, a také můžete stáhnout nás HD níže. Jo, a pokud jste stále čeká na nějakou Spotify zve, nebojte se - my jsme tím, co hledáte .

Hosté: Tim Stevens, Brian topení
Speciální hosté: Terrence O'Brien, oni by mohli být obři , Colleen Quill

Žádné komentáře:

Okomentovat