sobota 11. června 2011

Přenosných elektronických zařízení může / nemusí vaše letadlo pád z nebe

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/portable-electronic-devices-may-may-not-make-your-plane-fall-o/:
Všichni jsme nepochybně zesměšňoval in-flight volání vypnutí všech přenosných elektronických zařízení v určitém okamžiku - sakra, všichni jsme asi měli k nakousnutí letuška, kdo to udělal výsměch pro nás. Koneckonců, názor, že naše letadlo může klesnout 30.000 stop, protože jsme si hrát s našimi iPhone se zdá trochu hloupé, vzhledem k tomu, co víme o přenosné elektroniky. Nově objevený studie Mezinárodní asociace letecké dopravy se však zpochybňuje prostořeký povahy, s níž většina z nás odmítnout tato upozornění. Mezi lety 2003 a 2009, studie zjistila 75 případů, ve kterých mohou být elektronické rušení ovlivnit letové kontroly, navigační systémy, nebo vyrazit motor označení. Je to daleko od definitivní důkaz - je to víc v duchu neoficiální důkazy od členů posádky, ale hej, co můžeme udělat, pomoci naše letadlo udržet létání je asi dobrá věc, ne?

Přenosných elektronických zařízení může / nemusí vaše letadlo pád z oblohy původně objevila na Engadget na So. 11.06.2011 11:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci D | zdroje ABC News | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat