sobota 11. června 2011

Datamancer Steampunk notebook nyní k dispozici pro anacrhronistic pre-order

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/datamancer-steampunk-laptop-now-available-for-anacrhronistic-pre/:
Datamancer Steampunk Laptop
Jsme opravdu doufám, že jste ještě unavený Steampunk v průběhu let. Over-nasycený? Passé? Možná, ale je tu ještě něco, co nepochybně lákavý o směs viktoriánský-éra mechaniky a moderní technologie. To je důvod, proč i tři roky poté, co jsme první zahlédl to, jsme docela Psyched slyšet, že je Datamancer Steampunk notebook je skutečně k dispozici pro nákup. Podrobné specifikace nebyly nabízeny, pouze víme, že to bude představovat "řezání-hrana vnitřní součásti," ale můžeme říct, že se houf možnosti přizpůsobení. Můžete si vybrat vše od mořidlo barvu, klávesnice písma, leptané mosazi víček nebo hodinky zařízení jako originální design (kromě nich bude klíště a otočení). Můžete pre-order jeden nyní (u zdroje odkaz) za 5.500 dolarů - zdravé slevu z odhadní ceny, jakmile produkce na těchto one-z-za-druhu stroje kopy do zařízení (7500 dolar +). Teď už jen se rozhodnout mezi jídlo a nájem, nebo práce na PC umění.

Datamancer Steampunk notebook nyní k dispozici pro anacrhronistic pre-order původně objevila na Engadget na Pá. 10 červen 2011 17:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Datamancer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat