sobota 11. června 2011

Vládní zpráva konstatuje, LightSquared je LTE se střetává s GPS - barva nás překvapil

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/government-report-finds-lightsquareds-lte-interferes-with-gps/:
Vládní zpráva konstatuje, LightSquared je LTE se střetává s GPS - barva nás překvapil
Nikdo neřekl, koupání velký Spojené státy v LTE by bylo snadné, ale hity prostě udržet na příchod na Falcone a spol. V návaznosti na zprávy a obavy o LightSquared je možné rušení, vládní studie zjistila, že oblečení je navrhovaná širokopásmových sítí se skutečně bránit GPS signály. Podle Národního PNT inženýrství fórum, federální poradní skupiny, která provedla studii, LiqhtSquared síť narušena GPS signály pro všechna zařízení testováno v této oblasti. Zpráva uvádí OnStar, Garmin, John Deere, záchranné služby, FAA, a mezi těmi, NASA rušen. Oba LightSquared a průmysl GPS jsou naplánovány prezentovat své vlastní testy k posouzení FCC příští týden. Zprávy není přesně šokující, ale to rozhodně není dobrým znamením pro ambiciózní LTE sítě.

Vládní zpráva konstatuje, LightSquared je LTE se střetává s GPS - barevné nás překvapil původně objevila na Engadget na pá. 10.6.2011 19:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal | zdroje PNT | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat