sobota 11. června 2011

iPhone jízdy Atlantis do vesmíru, kde nikdo nemůže slyšet jeho křik vyzvánění

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/iphone-rides-atlantis-into-space-where-no-one-can-hear-its-ring/:
Smartphony byly jít do vesmíru, zatímco teď - no, technicky poblíž místa ve většině případů - ale rozhodně DIY způsoby, včetně "shuttle", vyrobený z polystyrenu chladičů piva . Ale skutečný raketoplán Atlantis je naplánováno dokončení své poslední plavbu s párem prostoru-připravený iPhone 4 je na palubě. Po zakotvení u Mezinárodní kosmické stanice, astronauti používají telefony, ne aby se stal Foursquare starosta prostoru, zdá se, ale spustit aplikaci s názvem IOS pro Spacelab. Navržený Odyssey Houston Space Research, app obsahuje řadu navigačních nástrojů, které budou testovat iPhone kamery a gyroskopy, vedle sebe-monitorování experiment, který odhalí účinky záření na zařízení. Raketoplán spuštění je předběžně naplánováno na 8. července, ale mezitím i země-svázal astro-nemajetných (AWW) může vyzvednout app za $ 1 v návaznosti na zdroje odkaz.

iPhone jízdy Atlantis do vesmíru, kde nikdo nemůže slyšet jeho křik vyzvánění původně objevila na Engadget na so. 11.06.2011 07:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink VentureBeat | zdroje Vesmírná odysea Výzkum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat