sobota 11. června 2011

Roger Ebert je skvělé filmy app hity IOS zařízení, vytáhne vás z vašeho Netflix-doporučené propad

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/roger-eberts-great-movies-app-hits-ios-devices-pulls-you-from/:
Bojuje s rozhodnutím o několika filmech se dívat na tento víkend? Pak si můžete vždy prohlédnout návrhy, které nabízí solidní Roger Ebert je pokračující Velké série filmů, která je nyní k dispozici ve formě vhodné aplikace pro iPhone, iPod touch a iPad (i když nejsou optimalizovány pro IPAD, bohužel). Kromě více než 300 hostů z eso v rukávu, aby Yojimbo, app nabízí fotografie a plně prohledávatelné podrobné údaje pro každý film v seriálu, plus odkazy na přidání filmu do fronty Netflix nebo koupit od Amazonu, a schopnost dělat Vaše vlastní seznamy toho, co jste viděli a co chcete vidět. Je tu ještě žádné známky uvolnění pro Android nebo jiné platformy ještě ne, ale IOS uživatelé mohou chytit app právě teď za $ 0.99 přes iTunes odkaz níže.

Roger Ebert je skvělé filmy app hity IOS zařízení, vytáhne vás z vašeho Netflix-doporučené poklesu původně objevila na Engadget na Pá. 10.06.2011 22:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Ebertchicago (Twitter) | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat