sobota 11. června 2011

ASUS Eee uklouznutí Pad Posuvník a Transformer 3G do rukou Velké Británii letos v srpnu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/11/asus-slipping-eee-pad-slider-and-transformer-3g-into-uk-hands-th/:
Oh, ASUS - co ukázku . Zvlášť, když jde o data vydání a přesné ceny vašeho posledního klávesnice-balení Eee Pad 10,1-palcový Android tablets. Slovo zůstává maminka ohledně konečné ceny, ale společnost ve Velké Británii divize nedávno oznámila prostřednictvím své stránce na Facebooku, že Transformer 3G a Posuvník karty budou k dispozici v tomto regionu během srpna, a bohužel, že je asi tak všechno. Bude to nechat více podrobností o tom, jak zachytit jedné těsně předtím, než jim dojdou, a doufejme, že dostanete šanci před tím, než prodávat vyčistit . Pro tuto chvíli, můžete re-sbírat naše hodnocení ve Velké Británii Transformer a další Posuvník krytí - jen si to jako cenu útěchy.

ASUS Eee uklouznutí Pad Posuvník a Transformer 3G do rukou Velké Británii letos v srpnu původně objevila na Engadget na So. 11.06.2011 04:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Centrální Andriod | zdroje ASUS UK (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat