pondělí 6. června 2011

Kno přináší učebnice IPAD, miliony dětí dnes dostává strach Apple tablet na Vánoce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/kno-brings-textbooks-to-ipad-millions-of-children-now-dread-get/:
Znáte to staré pořekadlo, že jo? Pokud nemůžete porazit, licence své návrhy na třetí-party výrobci a vyvíjet aplikace pro váš konkurent hardwaru. Kno je dual-obrazovce tablet měl docela těžké cestě od svého debutu loni v létě. Vzdělávacích zařízení byl sužován lodní zpožděním a nízkou pre-order čísla, a do února letošního roku, společnost účinně hodil ručník hardware. O několik měsíců později, Intel hodil spoustu peněz, takže Kno sny mohou žít v provedení jiných výrobců. Softwaru firmy plány jsou nyní stává skutečností, stejně, s vydáním učebnice, která přináší některé zlevněné 70.000 vzdělávací tituly IPAD. Zdarma app vám umožní studentům číst a organizovat texty opatřit anotací, a komunikovat s partnery studie, které nabízejí nové tvůrčí způsoby, jak předat poznámky ve třídě. Tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kno přináší učebnice IPAD, miliony dětí dnes dostává strach Apple tablet na Vánoce

Kno přináší učebnice IPAD, miliony dětí dnes dostává strach Apple tablet na Vánoce původně objevila na Engadget na ne. 5.6.2011 20:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat