pondělí 6. června 2011

Zobrazil: Acer Iconia Tab A500 je 'lepší volbou' než IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/visualized-acers-iconia-tab-a500-is-a-better-choice-than-the/:
Byli jsme, že naše cesta přes to úžasný Taipei metra tento týden , a to, co jsme vidět na straně schodiště? Proč, to byla sbírka obrazů IPAD, ale spíše než Apple-financoval inzerát, to byl Acer-podněcoval trochu spec diskuse listu koše. Popisky pod obrázky číst, v pořádku: "žádný otevřený operační systém, žádné vysoké rozlišení displeje, není Dolby Surround Sound, žádný blesk, žádné microSD, ne USB port Proč chcete zvolit tento typ tablet.?" Zdobit protější zdi byla tablet že zaškrtnuto "ano" krabice na všechny tyto položky, Acer je vlastní Iconia Tab A500 . Snad jednou Acer vyřeší odpověď na své vlastní otázky, může se zastavit oprava sama a dostat se zpátky do práce na sekání IPAD podíl na trhu až do velikosti . Podívejte se na plné reklam v galerii níže.

Zobrazil: Acer Iconia Tab A500 je 'lepší volbou' než IPAD původně objevila na Engadget na ne. 05.6.2011 18:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat