pondělí 6. června 2011

Google vyhledávání pro budoucí zisk se zaměřuje na Slunce, ne jen oblak

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/googles-search-for-future-profit-targets-the-sun-not-just-the/:

Těchto skromných-hledá chytrostí byly zjištěny v Google patentovou přihlášku na "heliostatem kontrolní systém", který automaticky nastavuje solární zrcadla na jejich optimální energetickou-sklizeň úhlu. Fotoaparát a počítač jsou umístěny v centrální věž, která přijímá teplo od zrcadel, a společně se zjistit, kdy je nevyrovnané heliostatem a pak opravit pomocí pohonů. Znít jako podivné rozptýlení pro internetové firmy? Google si myslí, že ne . Je to již investovala 168 milionů dolarů na světě největší solární věž v Mohavské poušti jako součást jeho úsilí jak snížit vlastní masivní účet za elektřinu a diverzifikovat svou činnost. Je to také v současné době pronájmu tři nové technického personálu, aby se to stalo. Zájem?

Google vyhledávání pro budoucí zisk se zaměřuje na Slunce, ne jen mrak původně objevila na Engadget na po. 6.06.2011 09:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bnet , Slashdot | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat