pondělí 6. června 2011

McDonald interaktivní billboard Pong přináší velké obrazovce-euforie, zítřejší oběd

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/mcdonalds-interactive-pong-billboard-brings-big-screen-elation/:
Dalo by se těšit, že Big Mac v klidu a tepny-ucpání klidu místní McDonald, nebo můžete prostě chytit další let do Stockholmu, kde Ronald zřejmě slouží jeho jídla stranu interaktivní, venkovní hraní . To vše je součástí něčeho, co nazývá Vyberte n 'Play - nový (a velmi důmyslné), reklamní kampaně, která zve chodci hrát hru Pong na obří Mickey D's billboard, pouze pomocí svých smartphonů. Jediné, co musíte udělat, je stát v přední části displeje, přihlaste se jako sběrač n 'stránkách hry z kapesní počítač, a čekat na telefon ověřit svou polohu. Odtud budete muset manipulovat obrazovce pádlo pomocí přístroje je dotykový, a přitom bojovat s hrou, která se dostane dál těžší. Poslední třicet vteřin, i když, a dostanete zdarma, lipid-zalité léčit podle vašeho výběru, s laskavým svolením zlatými oblouky. Nejlepší ze všech, nebudete ani muset stáhnout aplikaci, aby si své Pong na - dávat si jeden krok blíže k tomu, že cévní jste vždy chtěli. Klusu kolem přestávce vidět na vlastní oči.

Pokračovat ve čtení McDonald interaktivní billboard Pong přináší velké obrazovce-euforie, zítřejší oběd

McDonald interaktivní billboard Pong přináší velké obrazovce-euforie, zítřejší oběd původně objevila na Engadget na ne. 05.06.2011 23:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další webu | zdroje Vybrat n 'Play | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat