pondělí 6. června 2011

Inhabitat Týdne v zelené: hybrid vodík vznášedla, obojživelné zmrzlina, a průhledné solární dotykový displej notebooku našich snů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/05/inhabitats-week-in-green-hybrid-hydrogen-hovercraft-amphibiou/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.


Solární energie přeplňovaný naší rozvodné sítě a gadgets tento týden Inhabitat představila horké sluneční notebooku nastavit v průhledném případě, který umožňuje sluneční světlo, aby svítilo přímo přes něj. Také jsme viděli tým inženýrů 'střílet Japonce za měsíc s plány na lunární fotovoltaické elektrárny , zatímco zpět na Zemi Soul oficiálně zahájila jako první na světě sluneční-poháněl plovoucí ostrov . Vědci také využívá sluneční světlo k vytvoření perfektní šálek joe s Helios 4 solární pražírna kávy, a teď, že počasí je konečně zahřívá jsme nemohli pomoci, ale podíl této sexy solární bikiny - což stačí kliknout na trhu!

V dalších novinek, zelená doprava vyplula tento týden jako Volkswagen představila hybridní vodík-elektrické vznášedlo a jako první na světě obojživelné chladu obsazení kotva v Temži. Mezitím, nový mini elektrický Humvee byl spatřen jen několik ulic dál v Londýně, studenti na univerzitě v Adelaide odhalili šílené elektrický di-kolo automobilu , a skupina vědců zveřejnila plány na sklizeň Helium-3 z Uranu pomoci pohánět mezihvězdného cestování. Enerkam také vzal velký krok směrem k přeměně komunálního odpadu na palivo tím, že zabezpečí 60.000.000 dolarů investic , a my se vám za jízdy na 14 světových nejúžasnější podchodů .

V neposlední řadě, tento týden jsme se oficiálně představila 40 finalistů v naší ohromující skvělých nápadů osvětlení Soutěž Design - z nádherné geometrické lustr vyrobený z broušené a složené Tetra Paks na živobytí LED světla , které slouží jako terária a brilantní lampa z zlomený mixér . Také jsme byli šokováni, když slyší Světové zdravotnické organizace prohlásit, že mobilní telefony mohou způsobit rakovinu , a tak jsme se zaokrouhlí nahoru 5 způsobů, jak se chránit před zářením mobilního telefonu. Nakonec jsme se představila s

Žádné komentáře:

Okomentovat