pondělí 6. června 2011

Weird Science líbí jeho včely míchá, nezbavila

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MlVj508WfjI/weird-science-likes-its-bees-stirred-not-shaken.ars:

Včely trpí depresemi, když protřepat, nemíchat: Jsme lidé mohou být hodně pesimistický, vidí věci vždy nejhorší v dostaneme depresi. Ale to dopadá toto chování není omezeno pouze na lidi, savci a ptáci také prokázat negativní zaujatosti v jejich kognitivní procesy, když jsou předmětem dlouhodobý stres. Nyní můžeme paušální ptáci a včely společně , v závislosti na tým z Newcastle University. Jak se vám stlačit včela? Silně protřepejte! "Ukážeme na poprvé, rozrušený včely jsou spíše zařadit nejasné podněty, jak předpovídat trest," uvádí autoři. Hladiny různých neurotransmiterů byly také sníženy v včel. Autoři by mohlo být trochu přehnané, když tvrdí, že výsledky naznačují ", že včely by mohly být považovány za vystavovat emoce," ačkoli.

Muž mouchy vědět, jestli jsou páření s pannou, a podle toho upravit své ejakulátu: Žena mouchy jsou promiskuitní, a samci kompenzují tím, že zatížení jejich ejakulát s proteiny, které manipulují ženy 'reprodukčního chování. Děsivá část: muži mohou říci, zda žena měla před pářil, a podle toho upravit své ejakulátu . Je-li žena je panna, muž ji čerpadla plné proteinu, který výrazně zvyšuje její produkci vajec. Pokud se již pářil, muž netrápí.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat