pondělí 6. června 2011

ComScore: Android roste větší než kdy jindy mezi účastníky v USA, Apple belittles RIM

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/06/comscore-android-grows-larger-than-ever-among-us-subscribers-a/:
Nejnovější ComScore výsledky z posledního čtvrtletí, jsou in, a nás mobilní zařízení války byly teplejší, než kdy jindy, jak o 13% více lidí hlásil vlastní smartphone. Google dobyl uživatelů 'území nejvíce s operačním systémem Android lezení jen něco málo přes pět procent (nyní ve výši 36,4%) a stále tvrdí, první pro mobilní softwarové platformy. Apple IOS ničitel obsadila druhé místo (na 26%), částečně kvůli SS RIM BlackBerry OS potopení o pět procent (nyní 25,7%) na tvrzení třetí, zatímco Microsoft a HP / Palm zaokrouhluje se parta bojuje, aby zůstali v boji s ještě nižší jeden-číslice skóre. V regionu OEM Samsung prohlásil první opět (i když mírně klesá na 24,5%), s LG a Motorola přistání ve druhém a třetím pořadí, každý držet jeho místo z předchozího čtvrtletí. V posledních dvou slotů, Apple opět překonal RIM, jejíž přístroje sotva klesl polovinu procenta, ale stačí jen mírný růst iDevices popadnout čtvrtý. Zdroj odkaz níže čeká na kliknutí, pokud chcete plnou bitvu statistiky.

ComScore: Android roste větší než kdy jindy mezi účastníky v USA, Apple belittles RIM původně objevila na Engadget na Po. 06.06.2011 04:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhoneArena | zdroje ComScore | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat