sobota 7. května 2011

Pix4D promění váš 2D leteckých fotografií do 3D mapy za běhu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/pix4d-turns-your-2d-aerial-photographs-into-3d-maps-on-the-fly/:
Za předpokladu, že vlastní Sensefly Swinglet CAM nebo nějaký jiný vysoce-res-kamera vybavena UAV, mohli byste být jen několik minut od otáčet obyčejné 2D letecké snímky do komplexní 3D mapy. Pix4D, nový softwarový program vycházející z EPFL - stejné institutu, který nám přinesl tento závod altruistických robotů - bere na snímky pořízené pomocí antény drone k vykreslení 3D mapy v oblaku za pouhých 30 minut. Uživatelé upload snímků pořízených s jejich létající stroje, na kterém místě Pix4D kopy do akce, která definuje vysokým kontrastem bodů v phots a vkládání je společně na základě těchto bodů. To pak vykreslí 3D model, překryvy grafiky a vyplivne Google Earth-styl map. Tak co je s tímto 4D podnikání? No, jeho vývojáři tvrdí, že uživatelé mohou snadno zjistit průběh jakéhokoli modelu rozmístění jejich Sensefly drone, kdykoli to uznají za vhodné, házení přidané vrstvy času do mixu. Můžete vidět plody práce Pix4D ve videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Pix4D změní váš 2D leteckých fotografií do 3D mapy za běhu (video)

Pix4D promění váš 2D leteckých fotografií do 3D mapy za běhu (video) původně objevila na Engadget na So. 07.05.2011 00:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pix4D | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat