sobota 7. května 2011

Sony chybí slíbil PlayStation Network a Qriocity restaurování datum, prosí o více trpělivosti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/sony-misses-promised-playstation-network-and-qriocity-restoratio/:
Jejda. Pokud budete vzpomínám, Sony konat to, co se dá popsat pouze jako mimořádné tiskové konferenci v Japonsku před týdnem za účelem vydání řadu ujištění o obnovení poskytování služeb, neboť se týká PlayStation Network a Qriocity. Sedm dní později, věci jsou stále tak mrtvý, jak oni byli před Cinco de Mayo. Dnes večer, společnosti vrchní ředitel firemní komunikace Patrick Seybold vyťukal rychle aktualizovat, aby se svět vědět, že by mohl skutečně odejít z domu a najít něco jiného bavit 'em - to líbí nebo ne, PSN se už nevrátí on-line ještě dnes. Důvod? 1. května, Sony byl zřejmě "nevědomý rozsahu útoku na online zábava serverech společnosti Sony, "a hned, je to spinning jeho koly s cílem obnovit bezpečnost v síti a" zajistit ", aby uživatelská data je bezpečná. Pan Seybold Zdá se, že pochopili, že jste příliš starosti, jak dostat zpět do swingu věcí, a on dokonce jít tak daleko, zeptejte se svého věřit, že Sony dělá "vše, co [to] může" dostat světla blikat ještě jednou. Jo, a pokud jste byli plánování na návštěvě, že zdrojový odkaz jen najít nové ETA ... nemají. Sony plánuje update vás ", jakmile to bude možné."

[Díky, Alex]

Sony chybí slíbil PlayStation Network a Qriocity restaurování datum, prosí o více trpělivosti původně objevila na Engadget na so. 07.05.2011 03:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje PlayStation Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat