sobota 7. května 2011

Frisbee Forever app hity vašeho iPhone obrazovky, nepraská to

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/frisbee-forever-app-hits-your-iphone-screen-doesnt-crack-it/:

Můžete si hodit to na rovinu. Můžete si hodit to na vlak. Můžete si hodit ji do auta. Můžete si hodit to blízko a daleko.

Kiloo nové Frisbee (R), aplikace pro IOS dává maniaky bezpečné prostředí pro přehazovat disk (takže žádné další rozbitá okna nebo promáčknutí na trávníku). Podařilo se nám udržet, že malý modrý talíř rovnoběžně se zemí po dobu několika sekund, během naší hands-o. Je to dokonce letěl přes jeden nebo dva z těchto obrovské černé a bílé obruče (vzhledem k obrovské prst-nail-velikost frisbee). Mnoho z prvků rozhraní pocit, jako by byli půjčil si od Ptáci Angry , od tlačítek a další grafiky, na způsob pokroku prostřednictvím úrovně. To přineslo určité známosti na hru, i když jemně posuvné Frisbee (R) přes obrazovku je pravděpodobně mnohem méně návyková než katapultovalo pernaté drůbeže na své výbušné smrti. My hodil (nebo pohodil) disk na iPhone, ale pokud jste připraveni udělat krok vpřed a první lize, bezplatná aplikace je k dispozici pro iPad (a iPod touch), stejně. Vyskočit a chytit ji na zdroje odkaz.

Frisbee Forever app hity vašeho iPhone obrazovky, nepraská to původně objevila na Engadget na so. 07.05.2011 02:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple App Store | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat