sobota 7. května 2011

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 slibuje RV-snadnou navigaci, Robin Williams za příplatek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Jste mírné-vychovaný Kalifornie nápoj výkonné unavený s vaší rodinné dovolené zvrhnout dovádění? Máte pocit, že pokaždé, když se pokusíte vyčistit kanalizační systém vašeho vozu rekreační, někteří (jistě k popukání) fekální-záležitost-související neštěstí dojde? No, nemůžeme vám pomoci s tím, upřímně, ale můžeme se k bodu, který TripMaker RVND Randa McNallyho 5510 - ". První navigační zařízení určené speciálně pro RVers" To není pro supervans či táborníky: je to pro RVS, synu, ať už se jedná Airstream, Monako, sladké jihokorejský vlastní práci nebo hippified vegetarián-RV . 5510 nabízí snadný RV-GPS směrování, udržet si bezpečného a legálního na silnici. Má také více než 14 milionů bodů zájmu, který vám pomůže najít vše od kempů do nejbližší veterinární nemocnice. A jeho nejlepší vlastnost silnice hrozí, že se váš výlet do nezapomenutelný zážitek. TripMaker RVND 5510 prodejná za 350 dolarů a lodě do Severní Ameriky v červnu (just in time pro sezónu výlet) a ano, obsahuje podporu pro kanadské francouzštiny.

Pokračovat ve čtení Randa McNallyho TripMaker RVND 5510 slibuje RV-snadnou navigaci, Robin Williams za příplatek

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 slibuje RV-snadnou navigaci, Robin Williams za příplatek původně objevila na Engadget na So. 7.5.2011 11:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Rand McNally | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat