sobota 7. května 2011

Týden v Apple: Thunderbolt iMacy, IOS vylepší sledování polohy a další

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

V posledním týdnu, Apple uvolnil aktualizaci IOS zařízení na pomoc při řešení některých problémů přes sledování polohy a rozpoutal nové, Thunderbolt-vybavené iMacy. Ars také kopal do náhradní OWC na SSD pro MacBook afektované chování a Quadro 4000 od NVIDIA, a diskutoval nadcházející změny MobileMe, Samsung soud proti Apple v USA, a falešný antivirový aplikace pro Mac. Přečtěte si o zátah:

Jak-to: nahradit váš MacBook Air s SSD je Aura OWC Pro Express : Apple nabízí SSD několik možností pro své nejnovější modely MacBook Air, ale nyní Ostatní World Computing nabízí tři větší, rychlejší SSD náhradníků. V kombinaci jak-na a přezkoumání, Ars rozhodl strčit 240gigabajt jednotky do 11 "MacBook Air vidět, jaké to je mít dvakrát pokoj s slíbil zlepšení výkonnosti jak vysoce jak 68 procent.

Ars Recenze Quadro 4000 Mac Edition: NVIDIA jediným Mac nabízí slibný start : Ars trvá dlouho, tvrdý pohled na nejnovější NVIDIA pro grafické karty pro počítače Mac. Má výrobce čipů konečně vymítány řidič démony, které trápily minulých verzích, nebo je to další způsob, jak dostat proud jádra paniky?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat