sobota 7. května 2011

Microsoft patent detaily 3D desktop rozhraní s pokoji pro vaše okna

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Mnohé z nich mají snažili a nedokázal přinést 3D desktop rozhraní jinak 2D operační systém, ale to rozhodně nezastavilo další z pokusu. Posledním příkladem je, aby se plodiny přichází s laskavým svolením nikdo jiný než Microsoft, který nedávno obdržel patent na to, co popisuje jako "způsob a zařízení pro poskytování trojrozměrný úkol galerie rozhraní počítače." Jinými slovy, je to rozhraní, určené, které vám pomohou lépe zvládat více úkolů, což naznačuje, patent může být učiněno v 3D prostředí s podlahou, stěnami a stropem. Zdá se, že byste být schopni skupina více oken na různých místech v "místnosti", který by vám spolehnout na své prostorové paměti snadno najít daný úkol - s pokoji stále hlouběji a hlouběji umístit více úkolů. V patentové nároky, jen prostředkem pro navigaci je popsáno v okolí, že místnost je sada ikon, které by se upravit, aby vyhovovaly 3D prostředí, ačkoli to jistě vypadá jako by to mohlo být snadno přizpůsoben tak, aby gesto kontroly stejně. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro více spoustu perokreseb, kde je tento přišli.

Microsoft patent detaily 3D desktop rozhraní s pokoji pro vaše okna původně objevila na Engadget na So. 07.05.2011 12:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Recenze technologie | zdroje Google patenty | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat