sobota 7. května 2011

Roboty se učí pochodovat / kouzlo, ještě není schopen lásky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/robots-learn-to-march-spell-still-not-capable-of-love-video/:
Zde je doufal, že tam je víc než pár vojensko-styl pochody stojící mezi námi a kompletní robotické převzetí . Pokud ne, máme nějaké hrozivé zprávy: jsou to prostě miniaturní Roombas , jak se může zdát, ale 15 takzvaný Khepera roboty schopné pravopisu z krupice (pro Gruzii Robotika a inteligentních systémů), aby demonstroval postgraduální student Edward Macdonalda je diplomová práce na oddělení. Maličký robot není řečeno, kam se obrátit v dopisech - místo toho, oni určují jejich místa pomocí algoritmu, umisťovat sebe v poměru k jejich kolegy válcovací stroje, takže když jeden je odstraněn z rovnice, oni rychle reformovat dopis bez něj. Naštěstí, oni se naučili kouzlu "zabít." Zatím. Poznat své nové robotické suverény trochu lépe ve videu po přestávce.

[Díky, Ted]

Pokračovat ve čtení Roboty se učí pochodovat / kouzlo, stále není schopen lásky (video)

Roboty se učí pochodovat / kouzlo, ještě není schopen lásky (video) původně objevila na Engadget na so. 07.05.2011 05:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat