neděle 1. května 2011

PSA: AT & T a DSL U-Verse čepice pevné sítě internet začíná zítra, pokud vidíte tento web

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/psa-atandt-dsl-and-u-verse-landline-internet-caps-begin-tomorrow/:
Zítra je 02.5.2011, a víte, co to znamená - zítra je den, že AT & T se bude ukládat data čepice na DSL a U-Verse k internetu, a začne sčítání hlasů až přebytek poplatků. Alespoň, že bylo v plánu 18. března - pokud společnost formálně oznámil 150gigabajt DSL a 250GB U-Verse čepice - ale i když jste platící zákazník, který žrádla se několik stovek gigabajtů ve měsíčně, nemusí mít starat o placení navíc hned. AT & T, stanovila, že lidé jako jste vy, budou mít přístup k on-line nástroj pro sebe-policejní vaše použití před společnost dokonce začne pro výpočet nákladů na vaši předtím všichni-you-lze-jíst pásma bufet, a jak můžete vidět na obrázku výše , nástroj není zcela připraven pro veřejnou spotřebu v celé zemi, přesto docela. Uhánět na více než na náš zdroj odkaz, zadejte své ID AT & T, a když vidíte stejné, možná nebudete muset zrušit 700-hodinový Star Trek maraton docela dosud.

PSA: AT & T a DSL U-Verse internet čepice pozemních začít zítra, pokud vidíte tento web původně objevila na Engadget na ne. 01.5.2011 13:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AT & T Můj Využití | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat