neděle 1. května 2011

Triton 36.000 ponorky sondovat oceánu nejhlubší hlubiny, přichází ve žluté (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/30/triton-36-000-submarine-to-plumb-oceans-deepest-depths-comes-i/:
Richard Branson 'není jediný, dychtivý, aby prozkoumala, že ostatní 70 procent na světě. Triton Ponorky navrhl tři-sub cestující mohli ponořit 36.000 stop, dosahuje nejhlubší část světových oceánů. A zatímco sir Richard předpokládá kosmická loď-jako řemeslo, Triton design evokuje staré školy bathyspheres: je to skleněné koule. Samozřejmě, že tlak vody představuje vážnou technickou výzvu, když vás sestoupí sedm mil pod povrchem - poslední posádkou sub k dosažení této hloubky měl jen jeden, malé okno z plexiskla. Aktuální design používá borosilikátové sklo (jako ty průhledné displeje jsme, ehm, prohlédl chvíli zpět), které ve skutečnosti sílí jako hloubka tlak zvyšuje, to trvalo osm měsíců pečlivé vytápění a chlazení k výrobě. Za předpokladu, že sklo má, bude to trvat asi 75 minut až na dno oceánu. Každý, kdo uvažuje o testu se měli podívat na video PR po přestávce, ukazovat Triton jiné ponorky v akci.

Pokračovat ve čtení Triton 36.000 ponorky sondovat oceánu nejhlubší hlubiny, přichází ve žluté (video)

Triton 36.000 ponorky sondovat oceánu nejhlubší hlubiny, přichází ve žluté (video) původně objevila na Engadget na so. 30 duben 2011 20:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje Triton Ponorky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat