neděle 1. května 2011

Obrazovce Grabs: Nově ražený Bengals široký přijímač AJ Zelené kameny Dell Streak během NFL návrhu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/screen-grabs-newly-minted-bengals-wide-receiver-aj-green-rocks/:
Sázkař nám poslal video z ESPN NFL návrhu krytí , žádat nám určit obří telefon v University of široký přijímač AJ Zelená ruku Gruzii. Ukázalo se, že je to bílá Dell Streak , snad jen telefon na trhu, může převyšovat Cincinnati Bengals 'čtvrtý celkový výběr na základě srovnání. Mějte na paměti, Green je velký chlap - on je 6 stop, 4 palce. On také úlovky fotbaly pro bydlení, tak zjistíme, že přinejmenším, že má mít průměr ruce pro muže jeho velikosti. Jsme rádi, že zpráva neměl špice telefon po vyslechnutí zprávy. Videografické důkazy po přestávce.

[Díky, Ramon]

Pokračovat ve čtení obrazovky Grabs: Nově ražený Bengals široký přijímač AJ Zelené kameny Dell Streak během NFL návrhu (video)

Obrazovce Grabs: Nově ražený Bengals široký přijímač AJ Zelené kameny Dell Streak během NFL návrhu (video) původně objevila na Engadget na ne. 1.05.2011 10:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat