neděle 1. května 2011

Sony slibuje 'postupné obnovení' na PlayStation Network a Qriocity začíná tento týden

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/sony-promises-phased-restoration-of-playstation-network-and-qr/:
Sony se poměrně málo dnes ráno sliby o tom, jak hodlá řešit spad z výpadek sítě PlayStation a porušení, kdy nebylo hojně a slavnostně omluvit - najdete naše liveblog právě zde - včetně zlepšení bezpečnostních opatření a Několik token letáků z 30-ti denní bezplatné předplatné na PlayStation Plus a Qriocity a možná i nějaký svobodný software. Snad ještě důležitější je pro vás hráče, Kaz Hirai novinářům řekl, že služby budou pokračovat "brzy", a do konce týdne bychom měli vidět některé funkce vrátit. Samozřejmě, že se tyto sliby v japonštině, ale pokud chcete zkopírovat anglický nebudete muset chodit daleko, jako oficiální PlayStation.Blog sehnal tiskové zprávy s nimi všemi vysvětleny. Přečtěte si celý dokument po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony slibuje 'postupné obnovení' na PlayStation Network a Qriocity začíná tento týden

Sony slibuje 'postupné obnovení' na PlayStation Network a Qriocity začíná tento týden původně objevila na Engadget na ne. 01.05.2011 02:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PlayStation.Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat