neděle 1. května 2011

Sony Kaz Hirai adresu PlayStation Network hack na 1AM ET, jsme liveblogging

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/sonys-kaz-hirai-will-address-playstation-network-hack-at-1am-et/:
Sony PlayStation Network bylo dole více než týden, a je to královský bordel pro všechny zúčastněné - jak jste slyšeli není pochyb o tom, vnějšímu vniknutí neznámými hackery ohrožena osobní údaje (včetně údajně všechno, ale čísla kreditních karet) potenciálně desítky tisíc uživatelů. Dnes ráno, Sony Kaz Hirai VP (předtím divize PlayStation), se bude zabývat svět z ústředí společnosti v Japonsku, a naši přátelé na Engadget Japonci jsou na scéně, aby nám první ruky-podrobnosti v několika málo minut. Kromě toho se zdá, že oficiální livestream, které začnou v 1AM ET, takže mějte zamčené tady a případně najít nějaké video na náš zdroj odkaz.

Aktualizace: Jsme jednání, že Sony " gesto dobré vůle ", nemusí být neuvěřitelně významný jedno - vliv mohou uživatelé očekávat zdarma 30-denní předplatné na PlayStation Plus a svobodný software ke stažení nějakého druhu, zatímco Qriocity zákazníci získají navíc 30 dnů od doručení na dům.

2:00 JST: Je to začalo - po trochu Mozart, Sony vyrukovali na tři slavnostní-hledá vedení. Další aktualizace po přestávce.

Rozvoj ...

Pokračovat ve čtení Sony Kaz Hirai adresu PlayStation Network hack na 1AM ET, jsme liveblogging

Sony Kaz Hirai adresu PlayStation Network hack na 1AM ET, jsme liveblogging původně objevila na Engadget na ne. 01.5.2011 00:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat