neděle 24. dubna 2011

Po spuštění je headset bude koupat váš mozek v ultrazvuku, může pomáhat v boji proti rakovině, příliš

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:
Vědecká obec strávil deset let zkoumání ultrazvuk jako prostředek k prolomení krev-bariéra mozku - vrstva pevně-sbalil buňky, které obklopují mozek 'cévy s, takže je obtížné pro lékaře dodat chemoterapii a jiná ošetření, pacientů s rakovinou. Tak daleko, i když, ultrazvuk-založené techniky mají nejvíce spoléhal na komplexní a často nákladné vybavení, včetně MRI stroje a infuzní pumpy. Ale vědci na spuštění tzv. perfuzní techniky si myslí, že mohou mít přijít s méně invazivní, nákladově-efektivní alternativu - nový headset navrženy tak, aby minima-ultrazvuk intenzity terapie celý mozek se v průběhu léčby prodloužit období. Tento přístup se značně liší od většiny jiných metod, které se obvykle zaměřují na menší oblasti mozku s dávkami high-ultrazvuk intenzity. Stejně jako u většiny ostatních potenciálních průlomů, nicméně, perfuze je technika ještě musí podstoupit nějaké velké testování. Společnost již provedla několik testů na zvířatech, ale v poslední době podobnou metodou byl zkoušen na lidech, mnoha předmětech skončil trpících nadměrným krvácením. A to nezní vůbec dobře.

Po spuštění je headset bude koupat váš mozek v ultrazvuku, může pomáhat v boji proti rakovině, taky původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 15:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechnologyReview | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat