neděle 24. dubna 2011

Lenovo ThinkPad Tablet uniká s voštinová, IPS obrazovku, volitelně stylus a folie klávesnice?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Vzpomeňte si na ultra-tenké Lenovo ThinkPad X1 jsme podrobně jen pár hodinami? Dokument, který klenutými ti tajemství také zmínil "X Slate," který z nás zajímalo, jestli Lenovo LePad byl nakonec zasáhla států ... ale to je můj další Zdá se, že narazil na větším kus technologie, než je oft-zdržel břidlice. Podle všeho byla vypuštěna firemní prezentace, Lenovo plánuje vydání Android 3.0 tablet v červenci tohoto roku s obří spoustě specifikace - 10,1-palcový 1280 × 800 IPS panel multitouch kapacitní, Tegra 2 procesor, až 64 GB skladování, přední a zadní kamery, full-size USB 2.0 port, mini-HDMI ven, skutečné čtečka karet SD a až 8 hodin domnělých životnost baterie v balení o 14 mm tlustý a váží 1,6 libry.

A co víc, bude to prý mít volitelné dual-LCD s "true pera support" a volitelnou klávesnici případ, možná opičit ASUS nedávné souborné a Transformer vstupní mechanismus tabletu tím, že pro jeden nebo dokonce oba jako možnosti. K dispozici je také zřejmě spoustu softwarové podpory pro business-smýšlejících, včetně IT, integrace, stejně jako anti-krádež a vzdálené vymazání možnosti, a to vše bude zřejmě začínat na konkurenční cenu $ 499 - za předpokladu, že tyto dokumenty jsou legitimní a stále platné. Vidíte, že vypadají trochu předběžné údaje břidlice údajně odběru jen pár měsíců, a tam jsou rozpory sem a tam, jako je například zmínka o 1080p v jeden snímek, a některé vodoznaků od roku 2009 v jiných. Přesto, Lenovo, pokud jste opravdu produkovat tablet dnes, jsme záliba svůj návrh specifikace - nepředpokládám, že se můžeme dostat Tegra T25 čip, zatímco vy na to? Najít několik dalších omítky a spoustu diapozitivů na náš zdroj odkaz.

Lenovo ThinkPad Tablet uniká s voštinová, IPS obrazovku, volitelně stylus a klávesnice folio? původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje To je můj další. | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat