neděle 24. dubna 2011

Lenovo ThinkPad X1 potvrzeno, rychlejší nabíjení integrované baterie-podrobné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Včerejší spekulace se změnilo v dnešní skutečnost. Ultraštíhlý Lenovo ThinkPad X1 je zcela určitě reálné, brzy, a jen tak náhodou nějaký ozdobný balicí nové bateriové technologie stejně. Tento intel pochází přímo z vlastních serverů Lenovo, kde vysoce informativní PDF (určené pro prodejce partnery, ale přístupný všem) nádobí špínu na nadcházející notebooku. X1 je "řez" baterie nebude user-vyměnitelná, ale to, co ztratíte v pružnosti bude tvořen v naprosté zvýšení výkonu, jako je Lenovo vychvalováním to bude poslední třikrát tak dlouho jako normální akumulátor se dobíjí a 2,5 krát rychlejší než předchozí buňky ThinkPad. To je díky některým fanciness názvem RapidCharge, že oživí X1 o 80 procent během 30 minut. Prezentace snímky ukazují X1 hned vedle nejnovější modely Lenovo Edge, E420s a E220s , jako součást "nové generace ThinkPadů," a vzhledem k tomu, že oba ty jsou nyní dopravy, ultraštíhlý, ale ještě bez ohlášení, mohou X1 není být pozadu. Nakonec, jen pro některé intrik, jsme také zaznamenali zmínku o "X Břidlice" v dokumentu - jakékoliv nápady, co by to mohlo vypadat?

[Díky, Alexandr]

Pokračovat ve čtení Lenovo ThinkPad X1 potvrzeno, rychlejší nabíjení integrované baterie-podrobné

Lenovo ThinkPad X1 potvrzeno, rychlejší nabíjení integrované baterie-podrobné původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lenovo [PDF] | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat