neděle 24. dubna 2011

Amsterdam objednávky 125 veřejných dobíjecích stanic EV, urychluje smrt spalovacích

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/24/amsterdam-orders-125-public-ev-charging-stations-hastens-the-de/:
Amsterdam je známý pro svou afinitu k dva-kolové dopravy , ale jízda na kole-poblázněný Město je také dělat vážný závazek k EDS pro ty, kteří dávají přednost holandský jízdy. Jako součást plánu zavedla před dvěma lety k odstranění spalovacích z jeho ulic v roce 2040, Nizozemsko 'kapitál hledá přidat do svých stávajících 100 EV dobíjecích stanic. Městská rada má zpoplatněny nizozemské společnosti Essent moc s instalací dalších 125 veřejných plug-in bodů v tomto roce, s možností přidání 625 více. Tyto nové nabíječky může usnadnit šťávy svůj elektrický vůz, ale vzhledem k aktuální cenu elektromobilů, nejsme si jisti, jak mnozí obyvatelé Amsterdamu bude obchodovat v jejich Kalkhoffs na Fiat 500s a Smart ForTwos . PR je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Amsterdam objednávky 125 veřejných dobíjecích stanic EV, urychluje smrt spalovacích

Amsterdam objednávky 125 veřejných dobíjecích stanic EV, urychluje smrt spalovací původně objevila na Engadget na ne. 24 duben 2011 06:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje RWE | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat