neděle 24. dubna 2011

Weird Science dostane jeho freak do rytmu syndrom neklidných nohou

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:

Je příjemné mít možnosti: syndrom neklidných nohou je nepohodlný natolik, aby lidé vzhůru a většina z nich jsou přilepená dlouhé procházky zmírnit nepohodlí dost, kde jeho trpící mohou dostat zpět do spánku. Kazuistika ve spánkové medicíny naznačuje, že má někdo našel náhradníka paliativní, která nevyžaduje opustit lůžko: sex. A pokud je to k dispozici, dotyčný jedinec zjistil, že masturbace funguje stejně dobře (pro úlevu od nepohodlí, přinejmenším).

Vzhledem k tomu, šťastní lidé sát: Můžete si ji představit jako jakýsi inverzní škodolibosti. Místo toho, aby s radosti v utrpení druhých, se zdá, že lidé jsou nešťastní ještě více nešťastný , když lidé kolem nich jsou šťastnější. Dříve, srovnání požaduje vytvoření tohoto vztahu-korelovat životní spokojenost s sebevražd-bylo možné pouze v jednotlivých zemích, která nechává otevřenou možnost, že rozdíly v sebevražd jsou produktem jiných kulturních vlivů. V tomto novém dokumentu, autoři projít a analyzovat údaje o stav-by-státní úrovni, a najít vztah ještě drží.

Nejšťastnější stát s nízkou procento sebevražd? Hawaii, který by měl překvapit nikoho. Colorado je jen dotek šťastnější, ale míra sebevražd, který je téměř dvojnásobná.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat