středa 20. dubna 2011

Výzkumníci nalézt důkazy IOS 4 záznamy všech vašich cestách, opět (aktualizováno)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/researchers-find-ios-4-records-your-location-in-system-file-syn/:
Pokud jste si již myslíte, že váš smartphone ví příliš mnoho o vás, tady je šikovný připomenutí. Dvojice výzkumníků UK objevili potenciálně znepokojující (a kupodivu, bez dokladů), funkce v IOS 4 : ptá váš iPhone k záznamu vaší lokalitě neustále, pak časová razítka, že údaje a záznamy se pro potomstvo. Potíž s touto nevyžádaná sledování polohy je, že skrytý soubor, který uchovává data - consolidated.db - je poměrně snadné odhalit a číst, takže žádné plochy, které jste zálohovali v telefonu až na samotný telefon a ještě větší nebezpečí soukromí než by obvykle. Některé další kopání odhalilo toto chování bylo známé asi za dobré, zatímco (viz COURBIS odkaz níže), i když většinou lidí zapojených do počítačovou kriminalitou. Navíc, obnovení zálohy nebo migrace na nový přístroj udržuje záznam dat děje, které výzkumníci poukazují na jako důkaz, že to, co se děje, není náhodné. Podívejte se na pár vizualizací vytěžených výsledků na video po přestávce.

[Díky, Tom]

Aktualizace: Původní text tohoto článku bylo aktualizováno, aby zobrazovalo, že je to již známý problém, i když v omezeném kruzích.

Pokračovat ve čtení Výzkumníci najít důkazy IOS 4 záznamy všech vašich cestách, opět (aktualizováno)

Výzkumníci nalézt důkazy IOS 4 záznamy všech vašich cestách, opět (aktualizováno) původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 11:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Guardian | zdroje iPhone Tracker , O'Reilly Radar | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat