středa 20. dubna 2011

Philips GoGear Připojte dostane Perník a některé nové témata, jdeme hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/philips-gogear-connect-gets-gingerbread-and-some-new-threads-we/:
Je to dlouho, co jsme naposledy viděli Filipa GoGear Připojte PMP , a do té doby je to získal nový vzhled a novou chuť Android. Nový GoGear odešla z bílé na černou, ztratila kolečkem ve prospěch kapacitní dotykový displej, a vyměnili pokorného Android 2.1 pro Perník . Stejně jako jeho konkurence od společnosti Samsung , přístroj má také přístup do Android Market a všechny ty aplikace, které menší PMPs nedostatek. Poté, co dostal nějaký kvalitní čas s prototyp nového zařízení, jsme zjistili, že měděné barvy tlačítka a reproduktoru gril běh podél jeho pravé straně tvořit zajímavý design, ale celkový střih a provedení - nemluvě o nedostatku podsvícení na obrazovce - prokázala, že nebyl zcela ukončen. Naštěstí je tu spousta času na práci ven smyčky, jako Philips má ustálený debut září pro 8 GB a 16 GB verze (na $ 179 a k-být-stanovené ceny body, příslušně), a slíbil, 32GB iterace přijde později. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Philips GoGear Připojte dostane Perník a některé nové témata, jdeme hands-o

Philips GoGear Připojte dostane Perník a některé nové témata, jdeme hands-o původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 19:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat