středa 20. dubna 2011

Výzkumníci předvést DLC projekční plátno zobrazitelné v jasných světelných podmínkách

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/researchers-show-off-dlc-projector-screen-viewable-in-bright-lig/:
Jeden z zaklepe proti projektory vždy bylo, že oni nejsou schopny plnit své nejplnější, pokud je místnost úplně tmavý, ale to se může nakonec změnit, pokud někteří výzkumníci z Tohoku University Japonsku mají své cestě. Už vyvinul projekční plátno na rozptýlené světlo Control (nebo DLC), který umožňuje pouze světlo z projektoru se rozptyluje směrem k těm, kteří chtějí na obrazovce, zatímco všechny ostatní okolní světlo je buď absorbuje nebo odráží pryč. Samozřejmě to neznamená, že na obrazovce je docela připraven pro vaše domácí kino nebo zasedací místnosti. Jak vidíte výše, je aktuální obrazovka složena z malých panelů, které opouštějí některé nápadné švy, a to zřejmě stále má značné potíže na přímém slunečním světle, i když vědci jsou přesvědčeni oba tyto problémy mohou být nakonec překonány. Hlava na minulé přestávce na to podívat na videu.

Pokračovat ve čtení Výzkumníci předvést DLC projekční plátno zobrazitelné v jasných světelných podmínkách

Výzkumníci předvést DLC projekční plátno zobrazitelné v jasných světelných podmínkách původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 21:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo TV | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat