středa 20. dubna 2011

Sony PlayStation Home vyvalit 1,5 update s real-time multiplayer podporu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/sony-rolling-out-playstation-home-1-5-update-with-real-time-mult/:

Dnes ráno, Sony zvedla stavidla na 1,5 aktualizaci pro PlayStation Home , což s sebou v reálném čase-podpora multiplayer, lepší fyziku a realističtější grafiku, mimo jiné dobroty a grafické vychytávky, které jsme o něco méně nadšeni (stejně jako, ehm , "lepší nábytek management"). Také bít PlayStation Home Mall v tomto týdnu je sodný Blaster ráj osobní prostor a tanktop 1.0, mini-hru, která se jeví využít lepší grafiku slíbil v Home 1.5. Samozřejmě, velkou novinkou je zde v reálném čase-podpora multiplayer , který Sony říká, že připraví cestu pro first-person střílečky a závodní hry, takže je ještě jednodušší terorizovat ostatní hráči z bezpečí matky suterénu. Takže, co vás čeká? Hit zdroj odkaz pro všechny vyzývavý detaily.

Sony PlayStation Home vyvalit 1,5 update s real-time multiplayer původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PlayStation Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat