středa 20. dubna 2011

Fisker Karma výroba pomalu ramping, první dodávky se očekává v červnu nebo v červenci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/fisker-karma-production-slowly-ramping-up-first-deliveries-expe/:
Společnost trvá na tom, že nemůže "opravdu být vykládán v tom zpoždění" Vzhledem k tomu, že je to pryč od prototypu k výrobě za pouhých 37 měsíců, ale Fisker nyní říká, že první všichni-elektrická Karma luxusní vozidla budou doručeny na jejich majitelům někdy v roce červen nebo červenec - které si všimnete, je ani koncem roku 2010 , ani v prvním čtvrtletí roku 2011, jak bylo slíbeno. Fisker se Roger Ormisher také poukazuje na to, že společnost začíná "omezené sériové výroby" na konci března , jak bylo plánováno , a on říká, že společnost je "ramping pomalu, aby zajistily absolutní kvalitu." Stojí to za téměř $ 100k cenovka? Určitě to vypadá, že pokud máte peníze nazbyt.

Fisker Karma výroba pomalu ramping, první dodávky se očekává v červnu nebo červenci původně objevila na Engadget na st. 20.duben 2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat