středa 20. dubna 2011

Google Map Maker je klon Mapy, s výjimkou můžete čmárat lokální data všude

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/googles-map-maker-is-a-clone-of-maps-except-you-can-scribble-l/:
Google může mít schoval umístění každého přístupového bodu WiFi a výhodný obchod cukrovinka z celého světa, ale existují věci, které dokonce 360-stupeň kamery, masivní algoritmy a sebe-řízení auta nemůže dělat, věci, jako je zmapovat umístění všech své oblíbené čtvrti straší. To je důvod, proč Google potřebuje vás. Tento týden společnost rozpoutalo Google Map Maker na Spojených státech, který je v podstatě paralelní verzi aplikace Mapy Google, která může kdokoliv přidat k - naplnit stávající sítě s dalšími detaily, jako přesné struktury, tajných chodeb, co vám záleží na jméno . Google plánuje, aby přezkoumala všechny crowdsourced editace, nicméně, tak to nebude dost být zdarma-pro-všechny - připravit se na trošičku skepse, když prozradit umístění pohřbil jaderné startu sila, cizí artefakty, a místní Jedi dojo.

Google Map Maker je klon Mapy, s výjimkou můžete čmárat lokální data všude původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 22:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Lat Dlouhá Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat