středa 20. dubna 2011

YouTube začne překódování všechny nové obrázky do WebM, již třetinu své knihovně připraven

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/20/youtube-starts-transcoding-all-new-uploads-to-webm-already-has/:
Google vyřešit, aby WebM streamování videa pro masy se nezdá k byli oslabení obecný nedostatek zájmu ze zbytku tech světa a společnosti, oznámila, že každý nový YouTube nahrát budou nyní automaticky kódována do WebM verze. Téměř třetina archivy YouTube si již přechod na open source formát, ale pokud si myslíte, že je to malá část, asi byste měli vědět, že těch 30 procent tvoří 99 procent ze všech pohledů na místě. Zdá se, že my všichni máme užší soubor zájmů, než jsme chtěli věřit. Takže se všemi oblíbenými zakódovány videí a každý příchozí dostat překódování zacházení, vše, co opravdu potřebujete, je nyní kompatibilní prohlížeč - Chrome (samozřejmě), Firefox 4, Opera, nebo IE9 s plug-in - a zapsat se do YouTube HTML5 proces spojený dole dostat válcování s přehráváním WebM. Připojení "& webm = 1" hledaný řetězec nebo video URL vám rovněž pomůže zajistit, že jste stále dobré věci.

YouTube začne překódování všechny nové obrázky do WebM, již třetinu své knihovně připraven původně objevila na Engadget na st. 20 duben 2011 04:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YouTube Blog , YouTube.com/HTML5 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat