sobota 26. března 2011

Apple hledá 'radikálně zlepšit' IOS Mapy zkušenosti, může se podívat na vás o pomoc

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/apple-looking-to-radically-improve-ios-maps-experience-may-lo/:
Je to těžké číst příliš do této, ale když se Apple vydává několik žádostí o práci doufat, aby na lidi, kteří mohou "radikálně zlepšit způsob, jakým lidé v interakci s mapami a umístění-založené služby," můžeme si pomoci, ale vzít na vědomí. Vybavení je v současné době hledá pár full-časovače být označen jako IOS Mapy vývojáři aplikací, a to hlazení v na žadatele s "vynikající schopnosti v objektově-orientovaného návrhu softwaru a programování." Jsme cítili na chvíli, že Apple je postaven-v aplikaci Mapy nebyl dokonce srovnatelné s Google Maps Navigace, ale může to být čas, aby se to změnit. Dokonce i nyní, IOS uživatelé potřebují vyklopit peníze na legitimní "turn-by-turn" app-li oni doufají, že navigaci s iPod touch nebo iPhone, ale my můžeme jen doufat, že tyto aplikace jsou narážet na více full-rozvinutou vnitřní Program pro software příští hlavní iteraci. 'hřiště, jsme si jisti, že TomTom by Dovoluji si nesouhlasit ...

Apple hledá 'radikálně zlepšit' IOS Mapy zkušenosti, může se podívat na vás o pomoc původně objevila na Engadget na So. 26.březen 2011 04:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Apple (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat