sobota 26. března 2011

HSN podrobnosti kout Barva update pro 'střední-duben': Android 2.2, Flash, aplikace a push e-mail

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:
Strávil nějaký kvalitní čas sledováním domácí nákupní síť dnes ráno slyšet, jak kout barev bude lepší ? To je to, co jsme si mysleli ... ale my bit kulku a ladil v sebe získat informace pro vás. Jednoduše řečeno, HSN říká Barnes a Noble začne kolejových ven přes-the-air softwarový balíček v "střední-duben", která se bude aktualizovat kout Barva na Android 2.2, přináší Adobe Flash Player , Angry Ptáci, push e-mail a jakési . Bude také zřejmě patří "spoustu aplikací kout," ačkoli kanálu pitchmen měli pouze jeden show na TV - dítě-přátelský skicák, s různými výkresu nádobí a barevný papír. HSN hostí také prohlašují, že zákazníci, kteří si zakoupí kout Barva na výstavě jsou "zaručeně úplně první lidé aktualizovány," i když nejsme jistý, že budeme brát je za slovo, vzhledem některé další pohádkové přehánění jsme jen slyšel ve vzduchu.

HSN podrobnosti kout Barva update pro 'střední-duben': Android 2.2, Flash, aplikace a push e-mail původně objevila na Engadget na So. 26.březen 2011 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat