sobota 26. března 2011

Kdekoliv poplatek aktualizace změní Nexus S do full-na mobilních platební terminál

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/charge-anywhere-update-turns-nexus-s-into-full-on-mobile-payment/:
Zpracování mobilních plateb přes externí adaptér? To je tak na začátku roku 2011. Poplatku kdekoliv jinde méně znepokojující myšlenku, a pokud jste štastným majitelem Google Nexus S , mohl byste brzy přijímá za studena, tvrdý virtuální peníze přes NFC . Pro ty, kteří již znají místo, budete vědět, že právě tato společnost již má použití se pro iPhone, BlackBerry a Android zařízení, ale všechny ty samozřejmě vyžadují kreditní karty bít mechanismus má být připojen. Podle CNET, poslední verze bude obsahovat podporu pro modul NFC vložené do Nexus S, které jí umožňují být plný-na mobilní platební terminál bez další potřebný hardware. Oba MasterCard PayPass a Visa Blink platby by měl být při, ale nejdou hledání aktualizace v Android Market, firmy udělat s novým stavět, ale to nebude uvolnit pro veřejnost, dokud to běželo v minulosti větší zákazníky první. Nechceme mít dojem, že NFC-kompatibilní verze poběží o nic víc než 9,99 dolarů za měsíc, ale je to samozřejmě čekat-a-viz záležitost pro teď.

Kdekoliv poplatek aktualizace změní Nexus S do full-na mobilních platebních terminálů původně objevila na Engadget na Pá. 25 březen 2011 21:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Kdekoli poplatek | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat