sobota 26. března 2011

Snímek zahajuje Disco: Google skupina SMS app přijde na iPhone, Android ne

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/slide-launches-disco-googles-group-texting-app-comes-to-iphone/:
Snímek zahajuje Disco, iPhone skupina SMS app, že to něco od Google
Když Google získal snímek cestě zpátky v srpnu 2010, kdy bylo teplo a slunečno a telefony měli jen jedno-jádrové procesory, plán byl, aby "vybudovat sociální síti." Teď víme něco více o tomto plánu ... druh. Nová aplikace od snímku právě hit App Store a doprovodné stránky stačí kliknout na internety. Je to tzv. Disco, skupina textových zpráv službu, která má app a webové rozhraní. Pokud se zaregistrujete jste přiděleno nové telefonní číslo (ta naše byla 302 - ahoj Deleware) a jste vyzváni k odeslání textů počet lidí, všechny lidi, bez ohledu na to, zda jsou Disco samotných uživatelů. Ti lidé pak mohou odpovědět a věci si vychvaloval jako všechny šílené, takže se ujistěte, ty přidat se rozhodli pro neomezené posílání SMS zpráv. Překvapivě v této chvíli aplikaci je k dispozici pouze pro iPhone, a to je určitě platforma, která má vpředu uprostřed na hlavní stránce Disco. Vzhledem k tomu, Google rodičovství zde musíme předpokládat, že tam je Android chuť sem, ale bláznivější věci se stalo v klubu.

[Disco Stu by nebylo možno dosáhnout za komentář, ale již v minulosti uvedeno afinitu pro skupinové posílání SMS zpráv.]

Snímek zahajuje Disco: Google skupina SMS app přijde na iPhone, Android není původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 00:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje iTunes , Disco | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat