sobota 26. března 2011

Harry Winston je Opus Jedenáct hodinky: mechanické mistrovské dílo / bankovní vypínačem (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:
Je to dlouho, co jsme dali Harry Winston je Opus sledovat všechny hry, ale některé hodinky jsou prostě příliš opulentní ujít . Věc v bodě: Opus Jedenáct, navržený časový chuť-výrobce Denis Giguet MCT. Estetického hlediska, je to asi příliš dotek steampunk pro některé, ale způsob, jakým to říká, čas je rovně až fascinující. Giguet poukazuje na hnutí získává 566 díly, dobrý obchod, které jsou vystaveny v hlavní tvář - zobrazuje centrum kus hodinu, zatímco v pravém horním rohu disk ukazuje minuty. Nyní, mohlo by to vypadat jako relativně minimální hodinky Harry Winston, ale jeho obal je vyroben z 18k bílého zlata a safírového krystalu, a Opus jedenáct určitě dostal Winston-hodné cenu, zvonění v uších asi 250.000 dolarů. Takže pokud máte čtvrt mlýna jen, kterým se kolem, to je definitivní, že uchazečem o hromadu peněz. Chceš vidět všechny ty malé kousky v akci? Podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Harry Winston je Opus Jedenáct hodinky: mechanické mistrovské dílo / bankovní vypínačem (video)

Harry Winston je Opus Jedenáct hodinky: mechanické mistrovské dílo / bankovní vypínačem (video) původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Sledujte hodnocení Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat