sobota 26. března 2011

Kodak a Apple vyhrát již vítězství na mezinárodní obchodní komise, velké peníze visí na vlásku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Vypadá to, že americké Komise pro mezinárodní obchod se měla rušný týden v tech, jako Bloomberg zprávy organizace rozhodl o dvou dlouholetých válek patent týkající se Apple, Nokia, RIM a Kodak. Zatímco žádný je z lesa docela ještě dvě společnosti mají důvod k radosti: Apple a Kodak. Soudce James E. ITC Gildea rozhodl, že pět Nokia patenty se nevztahují na produkty Apple, takže zákaz dovozu iDevice pravděpodobně ve Spojených státech, a Komise se rovněž zavázala přehodnotit Kodak případ proti Apple a RIM (pokud jde o náhledy obrázků kamery ) s jeho plných šest přítomných členů. Vzhledem k tomu nikdo nemá rád, s jejich produkty zabaveno na celnici, a to i takové předběžné verdikty může vést k velké peněžní částky jsou vypláceny, a Kodak si myslí, že našel nehorázná lež zde - Bloomberg uvádí, že Kodak obdrželi celkem 964 milionů dolarů v licenční poplatky od společnosti Samsung a LG , a společnost si myslí, že může sát 1 miliardy dolarů z jeho poslední dvojice obžalovaných. Dáme vám vědět, jak to jde dolů.

Kodak a Apple vyhrát již vítězství na mezinárodní obchodní komise, velké peníze visí na vlásku původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Bloomberg (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat