sobota 26. března 2011

Výzkumníci předvést škálovatelnou architekturu pro kvantové počítání, rozšířit naše mysl

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/researchers-show-off-scalable-architecture-for-quantum-computing/:
Dobře, tak my bychom mohli být honí létající jednorožec moderní technologie tady - a ne, my nemluvíme o bílý iPhone 4 - ale jak jste si asi všimli, náš hlad po kvantový počítač je v podstatě nenasytná. Štěstí pro nás, někteří lidé, kteří skutečně vědí něco o produkci qubits jsou podobně perzistentní - tým výzkumníků nedávno představila škálovatelné kvantové čip na setkání Americké fyzikální společnosti ve starém dobrém Texasu. 6 x 6-cm procesor sportovní čtyři qubits, základní jednotky kvantové práce na počítači, a jeho tvůrci říkají, že to má potenciál být zmenšen až na podporu 10 z věcí, které v průběhu roku. Takže co to znamená pro naše pátrání po konečný super počítač? No, to znamená, že jsme blíž, než jsme se ... a sen žije dál.

Výzkumníci předvést škálovatelnou architekturu pro kvantové počítání, rozšířit naše mozky původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 21:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat