neděle 30. ledna 2011

Zapnuto: apartmán pro segment hry PlayStation

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/switched-on-a-suite-segment-for-playstation-games/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Jedna věc, která si stanovila Sony na rozdíl od jeho domova konzole soupeři byla prodloužena životnost jeho hardwaru. Jízda na koni tempo masivní instalaci základny, a to jak PlayStation a PlayStation 2 každý držel silný prodejní téměř deset let po jejich debutu, a let po jejich nástupců byly zavedeny. Ve skutečnosti, jak pozdní jak 2009, Audiovox začala nabízet PS2 integrované do aftermarket video ovehead auto systém s 10 "displejem. Sony by mohla pokračovat v této strategii v domácí herní konzole PS2, protože byl splašený jednotku objemu vůdce své generace. Není to tak s PSP.

Když Sony představil PlayStation Portable , vstoupil do přenosné konzole na trhu s nelítostnou, zavedené konkurenci od dominantního operátora Nintendo a výkonný širokoúhlý handheld byl outsold Nintendo DS a jeho pozdější deriváty. Sony se nepodařilo dosáhnout podílu na trhu je potřeba steamroll existující hospodářské soutěže.

U oznámení Sony tento týden, nicméně, PlayStation dodavatelé Zdá se, že našli způsob, jak vzít jejich jeden-dva šídlo na silnici se strategie, která má PSP a segmenty jeho evoluce.

Pokračovat ve čtení Přešel na: apartmán pro segment hry PlayStation

Zapnuto: apartmán pro segment hry PlayStation původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 23:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat