neděle 30. ledna 2011

Sanho oznamuje nový hyperdrive line-up, stále ještě dost úložiště pro vaše Frank Zappa diskografie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/sanho-announces-new-hyperdrive-line-up-still-enough-storage-for/:

Jistě si vzpomenete na Sanho Hyperdrive lineup - víš, jen přenosný pevný disk , který hraje pěkně s IPAD? No, pokud nechcete kopat 249 dolar vstupní úroveň cen, máte štěstí. Společnost oznámila, jen spoustu nové pevné disky pro vás vzít s sebou i své IPAD na výlet, které jste měl v plánu několik let. Nové disky již sport QVGA barevný displej, nebo CF a SD sloty pro karty - místo toho, černé má dva mini USB porty a zásuvky. Hyperdrive nepřichází s tradiční AC adaptér, ale místo toho USB-to-DC kabel a user-vyměnitelná baterie umožní až 40 GB převodů na jedno nabití. A pokud jste přemýšlel, proč tam jsou dva USB porty, jsme opravdu nemohli říct. Možná, že kdyby si vybrat ten správný port při připojení k počítači a zadejte Konami kód, jednorožci a vílí prach vyskočí z obrazovky - zbožné přání, víme. Loď HyperDrives v březnu (pre-objednávání je nyní k dispozici), ceny začínají na 99 dolarů za bring-vaše-vlastní-disk bydlení, 1 TB za $ 349 a různé velikosti v-mezi. Takže pokud vaše foto / video knihovně stojí za přístup po celou dobu, dobře, rekvizity pro vás. Tisková zpráva je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sanho oznamuje nový hyperdrive line-up, stále ještě dost úložiště pro vaše Frank Zappa diskografie

Sanho oznamuje nový hyperdrive line-up, stále ještě dost úložiště pro vaše Frank Zappa diskografie původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 06:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hyperdrive | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat